Megbeszéljük - Bolgár nélkül

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 16:31


Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Romagyilkosságok - Folytatódott a személyiségi jogi per

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 16:17

A tárgyalásra rabszíjon bevezetett Kiss Árpád felperes, a romagyilkosságok perének elsőrendű vádlottja a bíróságon azt mondta: a Nem leszek áldozat című, az Arand Kft. által még az elsőfokú ítélet meghozatala előtt kiadott könyv, amelyet Kácsor Zsolt írt, valótlanságokat tartalmaz. Ezáltal rontotta társadalmi megítélésüket, a családon belül konfliktust keltett, fogva tartott társaik megfenyegették, zaklatták őket. Mindezek miatt pénzbeli kárpótlást követelnek


A megállapított tényállás szerint Kiss Árpád és testvére, Kiss István, valamint Pető Zsolt 2008-2009-ben kilenc helyszínen hajtott végre fegyveres támadást romák otthonai ellen. Negyedik társuk, Csontos István a két utolsó támadásban vett részt sofőrként. A bűncselekmény-sorozat következtében hat ember, köztük egy gyermek meghalt, öten súlyosan megsérültek.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Altus-ügy: az EB nem lát problémát, a CÖF beavatkozástól tart

Témanyitás by DKW on 2015-06-16, 16:13

A CÖF korábban az EP elnökéhez, Jean-Claude Junckerhez fordult, azt kifogásolva, hogy a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló cég – egy konzorciumban – megbízást kapott az Európai Bizottságtól.

A civilek kérdésére végül nem Juncker, hanem Walter Deffa válaszolt, aki aggasztónak nevezte, hogy a CÖF az Altus-szerződéssel kapcsolatos információkat a nyilvánosság elé tárta, mert ezzel kedvezőtlen képet festett Magyarországon az Európai Bizottságról.
avatar
DKW

Hozzászólások száma : 805
Join date : 2015. May. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 15:59

Riasztó állapotban van Lázár János

írta: Trombitás Alfréd

Nagyon nehéz lesz kordában tartani a miniszterelnökséget vezető Lázár Jánost, hiszen csak úgy árad belőle a sértettség. Székesfehérvári kormánybírálatát ugyan építészeknek tálalta, de nyilván tisztában volt azzal, hogy szavai eljutnak a keményen dolgozó kisemberekhez épp úgy, mint nagy kormányzati ellenlábasaihoz. Lázár már korábban is eljuttatott néhány fricskát pártbéli vetélytársaihoz, de ezúttal olyan nyíltan bírálta a miniszterelnök közvetlen környezetéhez tartozó politikusokat, hogy valószínűsíthető, ezúttal nem lehet a háttérben elsikálni ezeket a kemény beszólásokat.De vegyük csak sorra, mivel riogat minket, a magyar államapparátust vaskézzel irányító miniszter: Egyrészt cáfolta, hogy egyszerűsödött, illetve egységesebbé vált volna a bürokrácia Magyarországon az utóbbi öt esztendőben. Ezt Lázár János nélkül is tudtuk, igaz a kormányzati kommunikáció egészen másról harsogott eddig. Ha azonban maga a parancsnok állítja azt, hogy túl sok a ballaszt az állam képzeletbeli hajóján, és ezért nem tudunk gyorsnaszádként cikázni a nagyobb államok monstrumai között, akkor tényleg komoly a baj. Nem csak az a probléma, hogy Matolcsy György ígéretével ellentétben ma már nem söralátéthez, hanem a Sörgyári capricciohoz (stílusában Pepin bácsihoz) hasonlatos egy adóbevallás, hanem, hogy semmivel sem lett hatékonyabb az államigazgatás. Attól, hogy megtartották a lényegében funkció nélkül maradt megyei önkormányzatokat, ugyanakkor létrehozták a járási hivatalokat, csak átláthatatlanabbá és pazarlóbbá tették az állami gépezetet, és még nem beszéltünk arról a problémáról, amit Lázár is külön megemlített, tudniillik, a minisztériumok egymást gáncsolják személyes ellentétek és egyedi ambíciók miatt.

Tudjuk, hogy az elsődleges cél a közvetlen politikai vezetésből kiszorult pártelit funkcióba juttatása volt, de ez a bürokrácia útvesztőiben bolyongó magyar embereket nem igazán nyugtatja meg. Lázár már többször adott hangot annak az aggályának, hogy túl sokan kapnak az államtól fizetést, de a beígért államháztartási reform csak nem akart elindulni. Mivel a Fidesz szavazótábora látványosan összezsugorodott az utóbbi egy évben, nem engedheti meg magának a kormány, hogy a közvetlen környezetében kezdje sarabolni azokat az embereket, akik eddig úgy gondolták, hogy a megélhetésük a jobboldali kurzus hatalmon maradásától függ.

Lázár ugyanakkor életszerű magyarázatot adott arra is, miért vándorol el az országból egyre több fiatal. A hangzatos győzelmi jelentések és a kozmetikázott statisztikák ellenére a magyar lakosság életkörülményei nem javultak (sőt általában romlottak), a fizetések vásárlóértéke lefelé tendál, a képzett munkaerő pedig töredékét keresi meg annak a pénznek, amit ugyanazért a munkáért külföldön kapna. Ilyen őszinte beismerését annak, hogy gyakorlatilag a sarat dagasztotta a kormány öt évig, miközben folyamatosan elrugaszkodásról beszélt még nem hallottunk magas beosztású kormánytisztviselőtől.

AMÍG ORBÁN VIKTOR SZOKÁSOS PÁVATÁNCÁT ROPJA, ADDIG AZ ÁLLAMAPPARÁTUS TOJÁSTÁNCOT JÁR, MERT OLYAN GYENGÉK MÁR A RENDSZER TARTÓPILLÉREI, HOGY EGY KOMOLYABB LÁBDOBBANÁSTÓL ÖSSZEOMOLHAT VALAMELYIK KRITIKUS ÁLLAPOTBAN LÉVŐ ÁGAZAT.

No, de jöjjön a legdurvább részlet Lázár öszödi ízeket idéző beszédéből! Azt állítja, hogy a polgármesterek azért ragaszkodnak ahhoz, hogy az építési hatóságként működhessenek a jövőben is az önkormányzatok, mert ez szerinte "befolyásolási pont és szívességi bank is". Burkolt beismerése ez gondolatfoszlány annak, hogy a Fidesznek komoly gondot okoz az a több száz polgármester, akik a kormánypártot képviselik helyben, és nekik kellett eddig az arcukat adniuk azokhoz a népszerűtlen és átgondolatlan intézkedésekhez, melyek erodálták a kormányzó párt tekintélyét. Mivel ők a párt hierarchiájának közepén, illetve alján vannak, esélyük sincs arra, hogy olyan befolyást szerezzenek, mint a kormányzati és parlamenti struktúrába beépült fideszesek, vagyis nincs sem mesés fizetésük, sem előrejutási lehetőségük. Ha elveszik tőlük a kis helyi mutyik lehetőségét is, akkor nem lesz semmi, ami a párt mellett tartsa őket, együtt fogják szidni a kormány intézkedéseit az elégedetlen helyiekkel.

Szóval, riasztó állapotban van a magyar állam, a kormányzópárt és maga Lázár János is. Ha a miniszterelnökség vezetője folytatja kibeszélő show-ját, az tovább zsugoríthatja a kormány amúgy is mákszemnyi bizalmi tőkéjét. Lázár jól ismeri azokat az elhibázott döntéseket, melyek oda vezettek, hogy most már szinte képtelen megmozdulni az elhízott államgépezet, és tudja, miért nehéz úgy tenni, mintha bárki is kormányozna az országban. Amíg Orbán Viktor szokásos pávatáncát ropja, addig az államapparátus tojástáncot jár, mert olyan gyengék már a rendszer tartópillérei, hogy egy komolyabb lábdobbanástól összeomolhat valamelyik kritikus állapotban lévő ágazat. A jól mutató gazdasági paraméterek ellenére folyamatosak a megszorítások, így nem kaphat levegőt egyetlen olyan kizsigerelt ágazat sem, amelyek komoly áldozatokat hoztak azért, hogy a gazdasági mutatók pozitív tartományba forduljanak. Ezért vergődik az egészségügy, az oktatás, ezért nincs banki hitelezés, és ezért van kudarcra ítélve a nemzeti közműszolgáltató tevékenysége is.

A kormány illetékesei szerint nem kell kommentálni Lázár János szavait. Szerintünk sem. Más kérdés, hogy ők mivel indokolják ezt, mert szerintünk ezek a mondatok önmagukért beszélnek.

http://tinyurl.com/np4z5ns


A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-16, 16:03-kor.
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Matolcsy tízmilliárdjával vásárolja fel a saját állampapírjait

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 15:39

A jegybank gyakorlatilag önmagának hitelez. Az alapítványai az állampapírpiac jó részét felvásárolták.


A Bónusz Magyar Állampapírok állománya 38,2 milliárd forinttal emelkedett, és a "növekedés nagyobbrészt az egyéb szervezetek vásárlásainak volt köszönhető", ezt írta az Mfor.hu szerint a múlt héten az Államadósság Kezelő Központ a lakossági állampapír-állományról.

A lap megkérdezte az MNB-t, hogy kik azok az egyéb szervezetek, akik tízmilliárdjával vásárolják fel a magyar állampapírokat. Azt mondták, nem tudják, és nem is tudhatják, mert ezt nem jelzik külön a szervezetek. Utánanéztek más adatbankokban, és kiderült, hogy az MNB alapítványai is a legnagyobb vevők között vannak.

A rendelkezésre álló 2014-es beszámolók alapján a Pallas Athéné Animae, a Pallas Athéné Concordiae és a Pallas Athéné Domus Scientiae egyaránt rendelkezik Bónusz Magyar Államkötvénnyel. A 3 alapítvány összesen 57,15 milliárd forintnyival, írja az Mfor. Ez a tavalyi állomány 15 százaléka.

Ha csak a nonprofit szervezetek vásárlásaival kapcsolatos adatokat nézzük, a helyzet még durvább. Tavaly év végén a jegybanki adatok szerint nonprofit szervezetek 90,6 milliárdnyi állampapírt birtokoltak, ennek 63 százaléka volt az említett MNB-alapítványoknál.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 15:29

Koncsita írta:
Rumcájsz írta:

Ajánlom is, hogy helyettem a kedvenc Bencéddel foglalkozz inkább! - elég sós is, korban és mentális képességekben pedig szinte ideális partner a számodra. Laughing

Ezt megint eltévesztetted. Smile)))

Te is engem galambocskám - úgyhogy lapozz és lépj rólam tovább! Twisted Evil


A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-16, 15:31-kor.
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 15:25

Rumcájsz írta:
Koncsita írta:

Elég sótlan vagy, az igaz. xDDDDD

Ajánlom is, hogy helyettem a kedvenc Bencéddel foglalkozz inkább! - elég sós is, korban és mentális képességekben pedig szinte ideális partner a számodra. Laughing

Ezt megint eltévesztetted. Smile)))

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

KÖZLEMÉNY: ÚJABB ROKONOK A BRÓKERBOTRÁNYBAN

Témanyitás by DKW on 2015-06-16, 15:23

Sajtóértesülések szerint nem csak a Fidesz, hanem a KDNP is közvetlenül, rokoni szálakkal köthető a brókerbotrányhoz. A hírek szerint Hargitai János KDNP-s képviselő lánya a letartóztatott Buda-Cash-vezérigazgató Tölgyesi Péter élettársa.

Korábban a Tarsoly Csabát két hétig futni hagyó Polt Péter legfőbb ügyészről derült ki, hogy rokoni szálak fűzik a brókerbotrány felelőseihez. Polt Péter felesége ugyanis a brókercégek felügyeletéért felelős Magyar Nemzeti Bank személyügyi igazgatóságának vezetője, lánya pedig a letartóztatott Quaestor-vezér Tarsoly Csaba személyi titkárának az élettársa.

A brókerkormány botránysorozatát átszövő rokoni szálakat látva bizonyára Móricz Zsigmond s irigykedne, ez pedig sötét kórképet fest a korrupt Orbán-kormány uralkodásáról. Az urambátyám viszonyok simliskedő haszonélvezői most egy olyan ügyben érintettek, amelyben 150 milliárd forintot loptak el a magyar emberektől.

Mivel a csaló fideszes bróker vagyonkimentésében és cégátírásában a legfőbb ügyész tétlensége is közrejátszott, a többi felelős is nyugodtan üldögélhet az állami pénzből fenntartott légkondicionált irodájában a közpénzből kapott fizetéséért.
avatar
DKW

Hozzászólások száma : 805
Join date : 2015. May. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 15:15

Koncsita írta:
Rumcájsz írta:

Ha meleged van galambocskám, akkor menj fagyizni!
Az sokkal jobb ízű nálam - és még hűt is.
Laughing

Elég sótlan vagy, az igaz. xDDDDD

Ajánlom is, hogy helyettem a kedvenc Bencéddel foglalkozz inkább! - elég sós is, korban és mentális képességekben pedig szinte ideális partner a számodra. Laughing
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 15:06

Elhatárolódik Makovecz Imre családja a gigantikus emlékműtől


Nem támogatja a Clark Ádám térre tervezett, gigantikus Makovecz-emlékművet az elhunyt építész családja. Mint írták, őket sem kereste meg senki a szoborral kapcsolatban, ráadásul túlzónak tartják annak méreteit is.
Makovecz Imre családja is csak a sajtóból értesült arról, hogy Melocco Miklós gigantikus szoborral állítana emléket a Kossuth-díjas építésznek.

Makovecz Imre a családja szerint mindenképpen emlékművet érdemel, csak nem ekkorát, és nem a Clark Ádám téren

Melocco Miklós korábban azt mondta a Heti Válasznak: az emlékmű egy 14 méter magas torony lesz, mögötte magasodik öt jegenye, és lesz benne egy kétméteres Makovecz-arc, pajzs alakú fülkében. A szobrász a 2011-ben elhunyt építész emlékművét a sikló lábához tervezi, amihez át kell onnan helyezni a 0-s kilométerkövet.

Fenntartásaik vannak

A Makovecz család az MTI-hez eljuttatott közleményében határolódott el a tervektől, amelyeket állításuk szerint még nem is látták. Hangsúlyozták, hogy az emlékművel kapcsolatban semmilyen szinten nem született döntés, sem annak helyszínéről, sem annak végleges formájáról.
Mint írták:
„Jelenleg csak a terjedő hírekből megismert mérettel kapcsolatosan fejezzük ki fenntartásainkat, illetve megjegyezzük, hogy egy emlékmű helyét soha nem szerencsés egy másik elmozdításával megteremteni.”

Azzal ők is egyetértenek, hogy Makovecz Imrének idővel emlékművet kell állítani, ezt azonban csakis a családdal és a Makovecz Alapítvánnyal együttműködve tudják elképzelni.

A kerület sem tud róla

Melocco Miklós az interjúban azt állította, hogy a terveket Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester is elfogadta. A kormányfő azonban semmilyen építéshatósági, engedélyezési jogkörrel nem rendelkezik, és a főpolgármester is legfeljebb abban érintett, hogy hová helyezzék el az útból a 0-s kilométerkövet. Az illetékes az I. kerületi önkormányzat lenne, őket azonban meg sem kérdezte a szobrász.

Aggályait fejezte ki Tarlós István főpolgármester is, aki csak vázlatrajzokat látott, és túlzónak tartja a szobor méreteit.

http://tinyurl.com/o52hvd2


A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-16, 15:26-kor.
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 15:03

Rumcájsz írta:
Koncsita írta:

Te nem vagy megbízható, az már kiderült ... xDDDD

Ha meleged van galambocskám, akkor menj fagyizni!
Az sokkal jobb ízű nálam - és még hűt is.
Laughing

Elég sótlan vagy, az igaz. xDDDDD

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 14:38

Koncsita írta:
Rumcájsz írta:

Nyugalom! - én négyről is tudok itt - ha a satellit nick-neveket nálad nem veszem számításba. Very Happy Very Happy Very Happy

Te nem vagy megbízható, az már kiderült ... xDDDD

Ha meleged van galambocskám, akkor menj fagyizni!
Az sokkal jobb ízű nálam - és még hűt is.
Laughing
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 14:34

Századvég: a többség egyetért a bevándorlókról szóló hirdetések üzeneteivel
MTI

A Századvég felmérése szerint a magyar társadalom többsége egyetért a kormány bevándorlókról szóló hirdetéseinek üzeneteivel. A múlt héten készített országos közvélemény-kutatás szerint a nemzeti konzultáció három üzenete közül kettőnek a támogatottsága független a válaszadók politikai nézeteitől.

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

És ha a "független Századvég" ezt mondta, akkor az bizony úgy is van, hiszen a mondandóját az őt üzemeltető kormány garantálja!
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 14:29

Rumcájsz írta:
Koncsita írta:

Kegyed jó úton halad afelé, hogy a második trollt is előbb-utóbb trollnak nevezze.
Jó pap holtig tanul.

Nyugalom! - én négyről is tudok itt - ha a satellit nick-neveket nálad nem veszem számításba. Very Happy Very Happy Very Happy

Te nem vagy megbízható, az már kiderült ... xDDDD

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by turidani on 2015-06-16, 12:49

Akkor is ezt írnád, ha téged, családod vagy kisgyerekedet fenyegetnék az (új-)"kommunisták" ?

Témanyitás by Jóska.bá Today at 12:43Javaslom, hogy a különféle vitákhoz kapcsolódó kérdéseidet ne a Post title sorba írd, mert így az erre való reagálásnál pont ez az egy nem jelenik meg.
Ezt egyébként már sokadszor akartam megjegyezni, gondold át.

További kellemest
avatar
turidani

Hozzászólások száma : 991
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Lehet, hogy a zsidózást - náluk - duplán fizetik ?

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-06-16, 12:48

Rumcájsz írta:Nyöhhhh - ezzel egyúttal a mai napi "kötelező zsidózásod"  is megvolt itt tisztelt barátom...

- megértettem -
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7333
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.forumlux.net

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-06-16, 12:47

turidani írta:
Mondtam már, hogy Kertész Ákos kapcsán baromi erőltetetten jössz Bartókkal, pláne hogy őt se nem üldözték, se ő nem állított ilyet magáról, egyszerűen csak elege lett abból a rezsimből, és elhagyta az országot.
Nem mellesleg még csak zsidó sem volt.
"egyszerűen csak elege lett abból a rezsimből, " - amelynek ma sorozatban emelnek emlékműveket....
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7333
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.forumlux.net

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by turidani on 2015-06-16, 12:44

Rumcájsz írta:
turidani írta:


Mondtam már, hogy Kertész Ákos kapcsán baromi erőltetetten jössz Bartókkal, pláne hogy őt se nem üldözték, se ő nem állított ilyet magáról, egyszerűen csak elege lett abból a rezsimből, és elhagyta az országot.
Nem mellesleg még csak zsidó sem volt.


Attól, mert az általad említettek nem gazdagodtak meg a menekült-státusz következtében, még nem jelenti azt, hogy Kertész nem ilyen szempont szerint választott befogadó országot. Nem mellesleg jelentős különbséget érzek az elüldözött zsidók, illetve az ilyesmire rájátszó, de egyébként egyáltalán nem bántott szar alakok közt. Ide sorolható még kedvenc lovagom, Schiff András is. Ő, ha lehet, még két fokkal gusztustalanabb jelenség ebből a szempontból.

Nyöhhhh - ezzel egyúttal a mai napi zsidózásod  is megvolt itt tisztelt barátom...

- megértettem -

Az benne az érdekes, hogy még csak meg se értetted. Ha értenéd, nálam kétszer ilyen pipa lennél az ilyen szar alakokra, amiért ilyesmivel visszaélve ártanak a tényleges üldözötteknek.
avatar
turidani

Hozzászólások száma : 991
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Akkor is ezt írnád, ha téged, családod vagy kisgyerekedet fenyegetnék az (új-)"kommunisták" ?

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-06-16, 12:43

turidani írta:
Rumcájsz írta:
turidani írta:


Szerintem beszéld meg Mester Ákossal. Én csupán konstatáltam, hogy szerencsétlen Kertész Ákos még mindig itt tart. Úgy látszik, bizonyos típusokat konzervál ez a hozzáállás:)


Nincs semmi megbeszélnivalóm Mester Ákossal, mivel ő csupán egy "rosszul megfogalmazott mondat" miatt mondta amit mondott...
De amit viszont ti tettetek Kertésszel az méltó folytatása volt annak amit a horthy-szálasi rezsimek tettek a vészkorszakban amikor elüldözték innen a legjobbjainkat - és az bizony nem csupán egy rosszul megfogalmazott mondat volt!!!

Ugyan. Szerintem senki nem üldözte el azt a majmot , csupán kiszámolta, hogy Kanadában jobban dotálják a menekültstátuszt, így aztán előadta, hogy hányféle életveszélyből menekült meg sikeresen, mint Kertész 00 Bond ügynök. Várom már, mikor csinálnak filmet belőle.
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7333
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.forumlux.net

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 12:41

turidani írta:
Rumcájsz írta:

Gondolom, hogy nálad ebben a Bond-ügynöksorban a Bartók volt a 01, Kabos a 02, Molnár Ferenc a 03, és így tovább egész addig a bizonyos "Kossuth-díjas majomig", aki ráadásul meg még örüljön, hogy ő is feliratkozhatott erre az igazán "reprezentatív ügynöklistára".

Megjegyzem, hogy a legjobb tudomásom szerint egyikük sem gazdagodott ott meg a "menekült státusz" következtében.

Filmügyben pedig javaslom, hogy szólj az illetékes-elvtársnak az "Endrúúúnak" - biztos, hogy igen "ütős" storyt kerekít belőle...


Mondtam már, hogy Kertész Ákos kapcsán baromi erőltetetten jössz Bartókkal, pláne hogy őt se nem üldözték, se ő nem állított ilyet magáról, egyszerűen csak elege lett abból a rezsimből, és elhagyta az országot.
Nem mellesleg még csak zsidó sem volt.


Attól, mert az általad említettek nem gazdagodtak meg a menekült-státusz következtében, még nem jelenti azt, hogy Kertész nem ilyen szempont szerint választott befogadó országot. Nem mellesleg jelentős különbséget érzek az elüldözött zsidók, illetve az ilyesmire rájátszó, de egyébként egyáltalán nem bántott szar alakok közt. Ide sorolható még kedvenc lovagom, Schiff András is. Ő, ha lehet, még két fokkal gusztustalanabb jelenség ebből a szempontból.

Nyöhhhh - ezzel egyúttal a mai napi "kötelező zsidózásod"  is megvolt itt tisztelt barátom...

- megértettem -
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by turidani on 2015-06-16, 12:35

Rumcájsz írta:
turidani írta:

Ugyan. Szerintem senki nem üldözte el azt a majmot , csupán kiszámolta, hogy Kanadában jobban dotálják a menekültstátuszt, így aztán előadta, hogy hányféle életveszélyből menekült meg sikeresen, mint Kertész 00 Bond ügynök. Várom már, mikor csinálnak filmet belőle.

Gondolom, hogy nálad ebben a Bond-ügynöksorban a Bartók volt a 01, Kabos a 02, Molnár Ferenc a 03, és így tovább egész addig a bizonyos "Kossuth-díjas majomig", aki ráadásul meg még örüljön, hogy ő is feliratkozhatott erre az igazán "reprezentatív ügynöklistára".

Megjegyzem, hogy a legjobb tudomásom szerint egyikük sem gazdagodott ott meg a "menekült státusz" következtében.

Filmügyben pedig javaslom, hogy szólj az illetékes-elvtársnak az "Endrúúúnak" - biztos, hogy igen "ütős" storyt kerekít belőle...


Mondtam már, hogy Kertész Ákos kapcsán baromi erőltetetten jössz Bartókkal, pláne hogy őt se nem üldözték, se ő nem állított ilyet magáról, egyszerűen csak elege lett abból a rezsimből, és elhagyta az országot.
Nem mellesleg még csak zsidó sem volt.
Attól, mert az általad említettek nem gazdagodtak meg a menekült-státusz következtében, még nem jelenti azt, hogy Kertész nem ilyen szempont szerint választott befogadó országot. Nem mellesleg jelentős különbséget érzek az elüldözött zsidók, illetve az ilyesmire rájátszó, de egyébként egyáltalán nem bántott szar alakok közt. Ide sorolható még kedvenc lovagom, Schiff András is. Ő, ha lehet, még két fokkal gusztustalanabb jelenség ebből a szempontból.
avatar
turidani

Hozzászólások száma : 991
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz on 2015-06-16, 12:34

Koncsita írta:

Kegyed jó úton halad afelé, hogy a második trollt is előbb-utóbb trollnak nevezze.
Jó pap holtig tanul.

Nyugalom! - én négyről is tudok itt - ha a satellit nick-neveket nálad nem veszem számításba. Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388
Join date : 2015. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-06-16, 12:28

Rumcájsz írta:
turidani írta:

Ugyan. Szerintem senki nem üldözte el azt a majmot , csupán kiszámolta, hogy Kanadában jobban dotálják a menekültstátuszt, így aztán előadta, hogy hányféle életveszélyből menekült meg sikeresen, mint Kertész 00 Bond ügynök. Várom már, mikor csinálnak filmet belőle.

Gondolom, hogy nálad ebben a Bond-ügynöksorban a Bartók volt a 01, Kabos a 02, Molnár Ferenc a 03, és így tovább egész addig a bizonyos "Kossuth-díjas majomig", aki ráadásul meg még örüljön, hogy ő is feliratkozhatott erre az igazán "reprezentatív ügynöklistára".

Megjegyzem, hogy a legjobb tudomásom szerint egyikük sem gazdagodott ott meg a "menekült státusz" következtében.

Filmügyben pedig javaslom, hogy szólj az illetékes-elvtársnak az "Endrúúúnak"! Biztos, hogy igen "ütős" storyt kerekít belőle...

Kegyed jó úton halad afelé, hogy a második trollt is előbb-utóbb trollnak nevezze.
Jó pap holtig tanul.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.